Acasă Actualitate Locuinta golita de bani dupa ce proprietarul a plecat si a lasat...

Locuinta golita de bani dupa ce proprietarul a plecat si a lasat usa deschisa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani din oraşul Siret, judeţul Suceava, a rămas fără toţi banii pe care i-a strâns după ce a plecat de la domiciliu şi a lăsat uşile deschise, făcând practic o invitaţie hoţilor de a-i trece pragul.

Conform biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de marţi, între orele 15:00 şi 18:30, cât timp victima a fost plecată de acasă.



Cercetările efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului au stabilit că autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au pătruns iniţial în bucătăria de vară a gospodăriei, a cărei uşă a fost lăsată descuiată, iar de aici “au luat o cheie ce se afla pe masă cu care au deschis ușa locuinței și au sustras din interior un telefon mobil, 450 euro şi 500 lei”, după cum ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Valoarea totală a pagubei a fost estimată la aproximativ 2.500 de lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version