Sarbatoreste iubirea, la Iulius Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

“Iubire la Paris” – Un sejur romantic la Paris şi 1.500 de premii răsplătesc bucovinenii a căror destinaţie preferată de cumpărături şi distracţie este, până pe 14 februarie 2012, Iulius Mall. Concursuri extraordinare răsplătite din kilometru în kilometru, parade de modă, căsătorii de-o zi, numeroase surprize plăcute şi un superconcert VUNK vor transforma Valentine’s Day într-o zi cu totul specială, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

“Cumpărăturile pe bonuri cumulate de minimum 100 de lei sunt premiate, zilnic, pe loc. Primii 100 de clienţi aleg taloane pe care câştigă garantat vouchere de cumpărături, bijuterii din argint, cutii de praline I love Milka şi răcoritoare Coca-Cola. În urnă se vor depune taloane la marea tombolă a iubirii din 14 februarie, de la ora 20.00 pentru vacanţa de patru zile la Paris. Îndrăgostitul de cumpărături la Iulius Mall va explora splendida capitală europeană alături de persoana iubită”, se arată în document.

Potrivit aceloraşi surse, pe data de 9 februarie, va lua startul concursul “Până unde aş merge pentru tine!”. Cei care vor alerga kilometri în Iulius Mall, pe o bandă specială, vor primi un energizant ca premiu, iar recordmanul fiecărei zile va intra în finala din 14 februarie. Primul plasat de Valentine’s Day va fi răsplătit cu o escapadă romantică la pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ.

“Be my Valentine!” – Pe iubăreţii de pe Facebook, Iulius Mall Suceava îi invită la o nouă competiţie. Până pe 14 februarie 2012, admiratorii mall-ului de pe contul de socializare trebuie să decoreze virtual o felicitare şi, în funcţie de numărul de voturi primite, pot câştiga chiar de Valentine’s Day un week-end romantic în doi la pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ, anunţă reprezentanţii complexului comercial.

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall Suceava.

„Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance”, precizează organizatorii activităţilor.

Serile de poveşti la Cărtureşti îi aşteaptă pe cei mici, dar şi pe părinţii şi bunicii acestora, în Iulius Mall Suceava, în fiecare seară de vineri, de la ora 18.00, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii librăriei sucevene.

Potrivit acestoara, poveştile vor fi citite de Raluca Ioniţă, într-o atmosferă plăcută de ceai parfumat.

Origami – În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. „Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: [email protected] sau telephonic, la numărul: 0732/003.049”, anunţă organizatorii evenimentului.


Intră acum și în grupul de