A lovit cu masina un tanar din comuna Vama, i-a dat 20 de lei si a plecat mai departe


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni încearcă să dea de urma unui şofer care, marţi dimineaţă, a lovit cu maşina un tânăr de 19 ani pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, i-a dat acestuia 20 de lei, după care a plecat liniştit mai departe.

Incidentul a ajuns la urechile poliţiştilor, după ce victima s-a prezentat la spitalul din localitate acuzând dureri craniene, iar medicii au anunţat organele de ordine.

“Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în timp ce victima se deplasa în calitate de pieton, împreună cu încă doi colegi, pe partea stângă a DN 17, a fost acroşată de un autoturismul de culoare albă care circula din sensul opus, fiind proiectat în afara părţii carosabile. După ce a parcurs aproximativ 20 de metri, conducătorul autovehiculului a oprit pe partea dreapta, a coborât din maşină şi a venit la persoana căzută. Au purtat câteva discuţii timp în care i-a dat victimei 20 de lei şi a plecat din acel loc”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Colegii tânărului lovit, martori oculari la incident, nu au putut da detalii cu privire la numărul de înmatriculare al maşinii şi nici alte elemente care să ducă la identificarea conducătorului auto, aşa că cercetările sunt continuate în vederea identificării conducătorului auto vinovat.


Intră acum și în grupul de