Salvata de pompierii campulungeni, dupa ce camera in care se afla a fost cuprinsa de flacari


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc a intervenit, joi, în jurul orelor 10:30, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul III al unui bloc de locuinţe, de pe Calea Bucovinei, din localitate.

Alarma a fost dată de proprietarii celorlalte apartamente care au văzut fumul gros care ieşea din casă. Conform datelor puse la dispoziţie de biroul de presă din cadrul ISU Suceava, la sosirea militarilor, ardeau în dormitorul locuinţei, un şifonier, aparatură electrocasnică şi materiale textile, existând pericolul de propagare la întregul apartament şi la cele învecinate.

În plus, concubina proprietarului, în vârstă de 35 de ani, a fost preluată de urgenţă de paramedicii pompieri SMURD care i-au acordat primul ajutor, după ce suferise o intoxicaţie cu fum. Ulterior, femeia a fost transportată la secţia UPU a spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc pentru investigaţii de specialitate.

“Din primele cercetări, s-a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric ce aparţinea unei aeroterme cu care se încălzea camera unde a avut loc incidentul şi care era defect sau neizolat corespunzător”, ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de