„Targul de Nunti Bucovina” vine la Shopping City Suceava in perioada 10-14 februarie 2012


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava împreună cu Shopping City Suceava, prin „Târgul de nunţi Bucovina”, ediţia a V-a, îţi vin în ajutor prezentându-ţi tot ce ai nevoie pentru o nuntă ca în poveşti, anunţă într-un comunicat de presă Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

„Manifestarea este specializată în rochii de mireasă, rochii pentru domnişoare de onoare şi ţinute pentru ocazii, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi costume pentru ocazii, voaluri, pălării, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, servicii foto&video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine ş.a”, se arată în document.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 10 – 14 februarie 2012, la Shopping City Suceava şi va putea fi vizitat zilnic între orele 09.00 şi 21.00.

Potrivit sursei menţionate, pe durata desfăşurării evenimentului, vizitatorii vor beneficia de discount-uri la produsele şi serviciile oferite.

Sâmbătă, 11 februarie, ora 16.00, vizitatorii vor putea admira demonstraţii de dansuri de societate oferite de profesionişti.

Duminică, 12 februarie, ora 17.00, va avea loc o prezentare impresionantă de rochii de mireasă, acompaniată de cafe concert, susţinut de ansamblul artistic Arcanul USV şi o prezentare incendiară de lenjerie intimă, urmată de un super concert surpriză.

„Marţi, 14 februarie, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava te invită să petreci ziua îndrăgostiţilor la Shopping City Suceava, împreună cu Romeo şi Julieta. Începând cu ora 16.00, Cupidon va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste sau cea mai frumoasă cerere în casătorie. Cuplul câştigător se va bucura de un week-end romantic oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului.

Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit şi la o tombolă cu premii surpriză”, asigură organizatorii.


Intră acum și în grupul de