Minora fugita de acasa de dragul iubitului, cautata cu ajutorul politistilor


Intră acum și în grupul de

O adolescentă de 17 ani din localitatea Mănăstirea Humorului, judeţul Suceava, este căutată cu ajutorul poliţiştilor după ce a dispărut de la domiciliu, fugind cu iubitul ei.

Potrivit IPJ Suceava, minora se numeşte Adina-Andreea HOJBOTĂ şi a dispărut de acasă pe data de 7 februarie, în jurul orelor 17:30.

Din investigațiile efectuate până acum s-a stabilit că minora a locuit împreună cu mama ei în Anglia, în perioada august 2011– 5 februarie 2012 când fata s-a reîntors în țară fără acordul mamei și a locuit la numitul Gheorghe Ş. de 19 ani, din localitatea Vadu Negrilesei, comuna Stulpicani, judeţul Suceava, dar există date cum că cei doi s-ar afla în prezent în municipiul Timișoara, unde băiatul are rude.

Minora are 1,65 – 1,70 metri înălţime, aproape 55 de kilograme, o constituţie atletică, faţa ovală, ochi albaştri şi păr blond lung.

În momentul dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, pulover de culoare albă cu guler, haină de iarnă trei sferturi din material de fâş de culoare neagră, cizme din piele de culoare maro, lungi, prevăzute cu fermoar şi toc de culoare neagră.


Intră acum și în grupul de