Liberalii suceveni dezmint zvonurile cum ca USL i-ar plati pe protestatarii din centrul orasului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni au infirmat categoric zvonurile potrivit cărora protestatarii întâlniţi în fiecare seară în centrul municipiului reşedinţă de judeţ vin acolo pentru că sunt plătiţi de către USL.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a negat orice implicare de acest gen spunând că în afară de ceai cald, nici o formaţiune politică din USL nu a împărţit niciodată nimic altceva protestatarilor din municipiu.

„Este foarte important să transmitem clar sucevenilor că toate zvonurile lansate de PDL cum că oamenii care ies în stradă sunt plătiţi de USL sunt false, sunt nişte minciuni ordinare. Nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Singurul lucru pe care USL l-a împărţit oamenilor prezenţi acolo a fost ceai pentru că la -20 de grade Celsius, corpul omenesc suportă un puternic disconfort termic”, a declarat Alexandru Băişanu.

Liderul liberalilor suceveni a mai adăugat că atât PNL cât şi PSD sau PC nu fac nimic altceva decât să susţină libera exprimare a tuturor cetăţenilor indiferent de forma pe care o are, cu condiţia ca manifestările să fie paşnice şi civilizate “aşa cum trebuie să se întâmple într-o Românie europeană, care tinde cu disperare către democraţie, una care în ultimii opt ani a fost sugrumată de dorinţa imperioasă de tiranie a preşedintelui Traian Băsescu”.


Intră acum și în grupul de