„Targul de nunti Bucovina” si-a deschis portile la Shopping City Suceava. Vezi aici de ce editia din acest an a evenimentului este mai ampla si mai spectaculoasa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Evenimentul anual şi de tradiţie organizat de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava, “Târgul de nunţi Bucovina” şi-a deschis vineri, oficial, porţile în incinta Shopping City Suceava, în prezenţa oficialităţilor sucevene şi a organizatorilor.

Potrivit directorului general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu, ediţie a V-a a „Târgului de nunţi” este mai amplă decât cele precedente datorită locaţiei alese. „Avem o creştere cu peste 50% a spaţiului expoziţional şi a numărului de participanţi. Suntem consideraţi ca având cel mai mare << Târg de nunţi >> din regiunea de nord-est, comparativ cu cele din anul 2011 pe regiune, lucru care nu poate decât să ne bucure. De la an la an, expozanţii îşi depăşesc valoric şi stilistic limitele, ceea ce ne îndeamnă să ne gândim deja la o a doua ediţie a Târgului de nunţi în acest an”, a declarat Gaftoneanu.

El a ţinut să precizeze că sucevenii care vor fi prezenţi la „Târgul de nunţi” în perioada 10-14 februarie 2012, vor avea parte de o serie de surprize. Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 16.00, vizitatorii vor putea admira demonstraţii de dansuri de societate oferite de profesionişti. Duminică, 12 februarie, de la ora 17.00, va avea loc o prezentare impresionantă de rochii de mireasă şi costume de mire, acompaniate de un cafe concert susţinut de ansamblul artistic Arcanul USV, demonstraţii de dansuri de societate oferite de formaţia K-llipso a Casei de Cultură din Fălticeni, precum şi o prezentare incendiară de lenjerie intimă, urmată de un super concert Ellie White.

Totodată marţi, 14 februarie, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava îi invită pe suceveni să îşi petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la Shopping City Suceava, împreună cu Romeo şi Julieta. Începând cu ora 16.00, Cupidon va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste sau cea mai frumoasă cerere în casătorie. Cuplul câştigător se va bucura de un week-end romantic oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului. În plus, PIM (Mihai Pânzariu PIM) şi BOA (Ovidiu Bortă Ambrozie) vor executa în mod gratuit portrete şi caricaturi pentru toţi îndrăgostiţii.

“Toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit la tombola cu premii de peste 2.500 euro oferite de: Bilco Travel, Crystal Mariage, Conacul Domnesc, Cotnari, Elsira Rădăuţi, Eventual, Hotel Toaca Bellevue şi Pâine la Larisa”, a mai menţionat directorul general al CCI Suceava.

„Târgul de nunţi Bucovina” de la Suceava este o manifestare specializată în rochii de mireasă, rochii pentru domnişoare de onoare şi ţinute pentru ocazii, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi costume pentru ocazii, voaluri, pălării, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, fântâni de ciocolată, huse pentru scaune, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, servicii foto&video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, torturi, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine etc.


Intră acum și în grupul de