Autorul furtului produs la un magazin de bijuterii din centrul Sucevei a fost prins de politisti


Intră acum și în grupul de

Autorul furtului petrecut pe parcursul zilei de joi la un magazin de bijuterii situat în centrul municipiului reşedinţă de judeţ a fost prins de organele de ordine la doar câteva ore distanţă de la momentul producerii faptei.

Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul a avut loc în jurul orelor 15:30 când alarma a sunat în bijuteria situată pe strada Nicolae Bălcescu din Suceava. Chiar dacă angajaţii societăţii de pază desemnaţi să se ocupe de siguranţa magazinului au ajuns în doar două minute la faţa locului, autorul furtului a reuşit să se facă nevăzut.

Conform IPJ Suceava, un tânăr necunoscut iniţial, a intrat joi în magazin şi după ce i-a solicitat vânzătoarei să-i arate mai multe inele din aur, a smuls unul dintre obiecte din mâna angajatei pulverizând-o totodată cu un spray lacrimogen.

„În urma investigaţiilor efectuate şi a vizionării înregistrărilor video din magazin, s-a stabilit că suspect de comiterea faptei este un minor de doar 14 ani din comuna Iclod, judeţul Cluj. Acesta a fost identificat de poliţişti, iar prejudiciul cauzat, în valoare de peste 3.000 de lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate”, a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de