Sucevenii pot dona alimente pentru sinistratii din sudul tarii, la punctele de colectare deschise in Suceava si in judet


Intră acum și în grupul de

Mai multe puncte de colectare de alimente pentru sinistraţii din sud-estul ţării au fost deschise în municipiul Suceava şi în localităţi din judeţ în sediile ISU şi ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Acest lucru a fost posibil ca urmare a unei dispoziţii a prefectului judeţului Suceava aimnete putând fi predate şi la filiala suceveană a Crucii Roşii.

Potrivit unui comunicat de presă, din ordinul şi sub coordonarea Prefecturii Suceava în judeţ s-au deschis puncte de colectare de alimente pentru sinistraţii din sud-estul ţării la sediile ISU şi IJJ Suceava din municipiul Suceava şi din toate subunităţile celor două instituţii, din judeţ, precum şi la sediul Societăţii Naţionale Crucea Roşie – filiala Suceava.

Sunt insă câteva condiţii: alimentele donate trebuie să fie neperisabile şi în termenul de valabilitate al acestora.

Dată fiind situaţia de urgenţă cu care se confruntă locuitorii din zonele afectate de fenomenele meteo periculoase, prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu a făcut un apel pentru sensibilizarea cetăţenilor suceveni, a agenţilor comerciali şi a O.N.G.-urilor, care să participe la campania de solidaritate faţă de persoanele aflate în dificultate.


Intră acum și în grupul de