Bataie ca in filme cu sticle, cutite si agresori care s-au dat drept victime, in Mitocu Dragomirnei, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O bătaie purtată între trei bărbaţi din localitatea Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava, într-un bar de pe raza localităţii s-a transformat într-o adevărată poveste pentru poliţişti.

Totul a început duminică seară, în jurul orelor 18:00, când lucrătorii Secţiei de Poliţie nr. 8 Mitocu Dragomirnei au fost sesizaţi de un bărbat de 42 ani din localitate, despre faptul că a fost victima unei altercații la un bar din sat.

Cu ocazia audierilor s-a stabilit că, în după amiaza zilei în jurul orelor 17:30, bărbatul s-a întâlnit la un bar cu doi tineri de 28 şi de 24 de ani, ambii din aceeaşi localitate. Cei doi se pare că ar fi aruncat cu sticle de bere asupra omului de 42 de ani proferand multiple injurii şi ameninţându-l cu acte de violenţă. Ba mai mult, l-ar fi urmărit şi până la domiciliul acestuia.

De partea cealaltă, unul dintre tineri a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava fiind înjunghiat cu un cuţit. „Efectuându-se verificări cu privire la acest incident, a fost audiat prietenul tânărului înjunghiat acesta declarând că a fost de faţă când amicul său a ieşit de pe terasa magazinului înspre drum, iar în spatele lui se afla bărbatul de 42 de ani având în mână un cuţit. Acesta a mai spus că deplasându-se circa 50 metri spre locuinţa sa, împreună cu victima, prietenul său i-a spus că simte ceva cald în spate și au observat faptul că este tăiat în zona stângă spate, fapt pentru care au anunţat ambulanţa, care l-a preluat şi l-a transportat la spital”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Se pare însă că omul care a sunat la organele de ordine declarându-se victimă a fost de fapt cel care a atacat pe la spate cu cuţitul.

O echipă operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Mitocu Dragomirnei s-a deplasat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a încercat să discute şi cu tânărul înjunghiat, dar pentru că acesta se afla într-o stare avansată de ebrietate nu a putut fi audiat.

„În cauză se efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc altercaţia, urmând ca în funcţie de certificatul medico legal să se dispună procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de