Patrularile de noapte pentru gasirea oamenilor fara adapost continua la Suceava


Intră acum și în grupul de

În fiecare noapte, pe raza municipiilor şi oraşelor sucevene, angajaţii ISU Suceava continuă activitatea de patrulare pentru identificarea persoanelor fără adăpost care au nevoie de asistenţă medicală.

„Patrule ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, din fiecare subunitate din judeţ, au continuat şi vor continua misiunile de identificare a persoanelor fără adăpost şi transportul acestora, după caz, la unităţile spitaliceşti sau centrele sociale din zonele de incidenţă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

Astfel, în noaptea de duminică spre luni, numai patrula Detaşamentului de pompieri Suceava a identificat 10 persoane fără adăpost pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Dintre acestea însă doar o singură persoană, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a acceptat să fie transportată la centrul social „Lumină Lină”, de la Biserica Sfânta Vineri.

Potrivit datelor pe care le deţinem, misiunile de căutare a persoanelor fără adăpost vor fi continuate pe tot parcursul perioadei în care temperaturile vor avea valori foarte scăzute.


Intră acum și în grupul de