Orbit de faruri, a sarit la bataie in trafic


Intră acum și în grupul de

Supărat de comportamentul în traficul rutier a unui şofer necunoscut un tânăr din comuna Slatina, judeţul Suceava, s-a hotărât să-i dea o lecţie cu pumnii.

Totul s-a petrecut pe raza localităţii de domiciliu a agresorului, victima, potrivit datelor obţinute de la Secţia nr.7 Poliţie Rurală Mălini, fiind un conducător auto de 33 de ani din oraşul Târgul Neamţ, judeţul Neamţ.

Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că totul s-a întâmplat duminică noapte, în jurul orelor 22:00, în timp ce victima se deplasa din direcția satului Găinești spre satul Slatina, conducând autoturismul proprietate personală.

În timpul deplasarii, un alt participant la traficul rutier care venea din sens opus i-a făcut semne, folosind farurile, ca să oprească. După ce a oprit autoturismul, şoferul celuilalt autovehicul a venit la portiera nemţeanului și după ce acesta a deschis portiera, s-a trezit cu o ploaie de pumni peste el, pe motiv că nu ar fi schimbat luminile de drum cu cele de întâlnire.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a constatat că suspect de comiterea faptei este un tânăr de 21 ani, din comuna Slatina iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire şi alte violenţe, care va fi soluționat procedural”, ne-au declarat sursele citate.


Intră acum și în grupul de