PDL Suceava – mobilizare de grad zero pe tot judetul


Intră acum și în grupul de

Liderii zonali ai PDL din judetul Suceava au primit misiunea de a mobiliza membrii si simpatizanţii astfel incât până la finele săptămânii, să fie strânse ajutoare umanitare pentru sinistraţii din zonele Vrancea si Buzău.

Secretarul general al Organzaţiei judeţene Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, care va coordona întreaga operaţiune de colectare a donaţiilor ce vor veni din partea membrilor PDL din judeţ a declarat, luni, că democrat-liberalii au la dispoziţie 14 TIR-uri pe care să le trimită în sud şi că în câteva zile vor încheia operaţiunile, astfel încât odată cu ridicarea Codului Portocaliu convoiul să poată pleca spre sud.

„Iniţiativa aparţine preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur care a fost recent în zonele respective si a văzut care este necazul oamenilor şi mai ales de ce anume au nevoie. Membrii PDL contactaţi de noi până acum şi-au exprimat întreaga disponibilitate pentru a ajuta oamenii din zonele afectate de zăpadă. Suntem bucuroşi că în felul acesta putem spijini pe cei care cu adevărat sunt necăjiţi. Nu uităm că atunci când judetul Suceava a fost sub ape am primit sprijin din toată ţara. Este momentul ca membrii PDL Suceava să se mobilizeze şi să dea dovadă de solidaritate cu cei aflaţi în cele două zone”, a mai declarat Ioan Bălan.

Deputatul sucevean a explicat că se intenţionează trimiterea în zonele menţionate a mai multor alimente neperisabile, lemne de foc, câteva zeci de tone de cartofi şi produse şi preparate din carne.


Intră acum și în grupul de