Prezentare de lenjerie intima si rochii de mireasa, premii si concert extraordinar Ellie White, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Spectacol senzaţional de frumuseţe, muzică şi dans pentru toţi îndragostiţii la Shopping City Suceava: prezentare de modă, demonstraţii de dans, premii şi un Concert extraordinar Ellie White au însufleţit atmosfera în shopping mall-ul sucevean, în week-end-ul care tocmai a trecut, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul complexului comercial.

“Astfel pentru cei care încă nu s-au decis cum să fie nunta lor le-am pregătit o prezentare de rochii de mireasă şi costume de mire, acompaniată de cafe concert susţinut de parte a Ansamblului Artistic Arcanul USV din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava. Evenimentul a debutat cu cei mici care au defilat în ţinute Dokido urmată de colecţiile de rochii de mireasă de la Ellysabeta Dll, Boutique Mariaje, HM Mireasa precum şi ţinute pentru viitorii miri de la Pada Murre, Camiceria Italiana şi Louis Purple. Vestimentaţia a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti. Nici cei care erau în căutarea unui cadou deosebit pentru persoana iubită nu au fost uitaţi, magazinele de lenjerie intimă din Shopping City Suceava: Ani`s, Carrefour, Jolidon,Takko Fashion, New Yorker pregătind un moment incendiary”, se arată în document.

Potrivit sursei citate, marele premiu al “Târgului de Nunţi Bucovina”, o “nuntă la cheie” oferită de Simply Mind (pachet complet servicii foto şi video HD, amenajare sală şi transport cu limuzina) a fost castigat de Chilimon Anişoara din Suceava.

Shopping City Suceava şi Camera de Comert şi Industrie Suceava şi-au propus să vină în ajutorul sucevenilor prezentându-le tot ce au nevoie pentru o nuntă ca-n poveşti prin “Târgul de Nunţi Bucovina” . Târgul continuă până pe 14 februarie, iar toţi vizitatorii vor putea participa gratuit la tombola special organizată pentru tinerii îndrăgostiţi care se gândesc să-şi unească destinele.

“Toţi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi şi marţi, 14 februarie 2012, la Shopping City Suceava, să celebreze dragostea de shopping într-un cadru de poveste alături de cel mai frumos cuplu de îndrăgostiţi, Romeo şi Julieta, iar Cupidon va premia cea mai frumoasă declaraţie de dragoste sau cea mai frumoasă cerere în casătorie. Cuplul câştigător se va bucura de un week-end romantic oferit de Hotelul Best Western din Gura Humorului. În plus, PIM (Mihai Pânzaru Pim) şi BOA (Ovidiu Bortă Ambrozie) vor executa în mod gratuit portrete şi caricaturi pentru toţi îndrăgostiţii”, se mai precizează în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de