VUNK concerteaza la Iulius Mall Suceava, de “Ziua Indragostitilor”


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava va găzdui marţi, 14 februarie 2012, de la ora 14.00, la etaj, în zona Sprider Stores, finala concursului „Până unde aş merge pentru tine”. Persoana care va parcurge pe bandă specială cei mai mulţi kilometri va petrece un week-end romantic alături de jumătatea sa la pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, tot la etajul mall-ului, începând de la ora 14.00 şi până la ora 20.00, un actor costumat în Ofiţer al Stării Civile va oficia căsătorii de o zi, iar fericitele cupluri vor primi un certificat care le va atesta mariajul. Mai mult, „mirii” vor fi fotografiaţi gratuit, iar imaginea lor va fi postatată de Iulius Mall pe Facebook, pentru a putea fi vizionată şi de prietenii „tinerilor căsătoriţi”.

„Tot pe contul Iulius Mall Suceava de pe Facebook, un amorez îndrăgostit va avea parte de o bucurie. Admiratorul mall-ului care va primi cele mai multe voturi după ce a decorat virtual o felicitare va primi în dar un week-end romantic în doi la pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ. Marţi, la ora 16.00 va fi anunţat câştigătorul.

Concursuri amuzante, premieri ale cuplurilor care oficiază în mall “Nunţi de aur”, demonstraţii Boom Dance şi parade de modă vor avea loc pe scena de la etajul Iulius Mall, începând cu ora 18.30. Pe podium vor defila colecţiile C&A, Motivi, Terranova, Sprider Stores, Triumph şi Jolidon”, se arată în document.

De la ora 20.00, cumpărăturile în Iulius Mall continuă să fie premiate! „La marea tombolă a iubirii se va extrage câştigătorul sejurului romantic la Paris, extragere urmată de superconcertul VUNK. Vacanţa în << Oraşul Iubirii >> este de patru zile, iar norocosul va explora splendida capitală europeană alături de persoana iubită.

Toţi îndrăgostiţii de cumpărături şi distracţie îşi dau întâlnire de Valentine’s Day în Iulius Mall”, se mai precizează în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de