DJ agresat de un client intr-un restaurant din Scheia


Intră acum și în grupul de

O petrecere organizată cu ocazia zilei de “Valentine’s Day” la un restaurant de pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava, s-a terminat urât pentru DJ-ul angajat să întreţină atmosfera evenimentului. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost agresat de unul dintre clienţii localului şi s-a ales şi cu aparatura audio distrusă.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat miercuri, în jurul orelor 01:00, dar până au ajuns poliţiştii la faţa locului clientul nemulţumit s-a făcut nevăzut.

„Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că, la finalul petrecerii, unul dintre clienţi l-a agresat pe un tânăr de 25 ani, care făcea parte din echipa de entertainment din oraşul Siret, a distrus mai multe componente ale aparaturii audio şi de amplificare şi a spart un geam al unei uşi interioare a restaurantului, prejudiciul total fiind de circa 4.300 euro”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Acum organele de ordine încearcă să afle cine este autorul, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.


Intră acum și în grupul de