A ramas fara parfumuri si analizele medicale pentru ca nu se i inchidea portiera masinii


Intră acum și în grupul de

O femeie de 48 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a rămas fără toate lucrurile de preţ pe care le avea în maşină pentru că o portieră a autoturismului era stricată.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri între orele 20:00 şi 21:30 pe când autovehiculul era parcat pe strada I. Hălăuceanu din localitate. „Cu ocazia cercetărilor la faţa locului s-a constatat că portiera spate a autoturismului nu se închide, reclamanta declarând că ușa este defectă de mai mult timp, întrucât a înghețat” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, care a adăugat că „din interiorul maşinii, hoţii rămaşi necunoscuţi, au furat 11 parfumuri, mai multe cataloage, o trusă de testere şi o mapă neagră în care se aflau mai multe buletine de analize medicale, toate în valoare de aproximativ 600 de lei”.

O altă maşină a fost spartă pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri, dar pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, autorii faptei au smuls pur şi simplu yala de la portbagajul unui autoturism parcat pe str. Prof. Leca Morariu ce aparţine unui sucevean de 67 ani, iar din interior au sustras mai multe piese pentru autovehicul, noi şi uzate, în valoare totală de 1.000 lei.

În ambele cazuri poliţiştii încearcă să identifice autorii şi să recupereze prejudiciul cauzat.


Intră acum și în grupul de