Bataie cu pumni, picioare si spray lacrimogen la Mihoveni pentru o bucata de imas


Intră acum și în grupul de

O bataie în toată regula, cu pumni, picioare şi spay lacrimogen, a avut loc, miercuri seară, în centrul localităţii Mihoveni, judeţul Suceava.

Protagoniştii sunt doi bărbaţi din localitate, unul de 34 şi celălalt de 37 de ani, între care, potrivit datelor furnizate de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, “există o stare conflictuală mai veche datorată neînţelegerilor legate de modalitatea de împărţire a imaşului din sat”.

Bătaia a început în jurul orelor 18:30, când cei doi consăteni s-au întâlnit întâmplător în centrul localităţii, iar bărbatul de 37 de ani a pulverizat asupra celuilalt și a celor 2 copii minori ai săi, un jet de spray iritant – lacrimogen.

„În urma acestei acțiuni, bărbatul de 34 de ani, în ajutorul căruia a sărit şi fratele său de 27 de ani, care se afla în zonă, l-au deposedat pe agresor de spray, după care din victime s-au transformat ei în bătăuşi lovindu-l în zona feței și a toracelui pe consăteanul lor”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

La fața locului, s-a deplasat un echipaj SMURD, care l-a preluat pe bărbatul lovit și l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Județean de Urgențe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„În cauză se efectuează cercetări față de cei doi fraţi din localitatea Mihoveni, judeţul Suceava, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se dispune procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de