Proprietarul Restaurantului Latino a deschis Hotelul Sonnenhof şi restaurantul Mosaik, la intrarea în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Hotelul Sonnenhof şi restaurantul Mosaik, investiţie de patru milioane de euro a firmei ce administrează şi restaurantul Latino din municipiul Suceava, au fost inaugurate, miercuri seara, în prezenţa mai multor oameni de afaceri şi şefi de instituţii sucevene.

Directorul general al acestui complex hotelier, Ana Budu, a declarat că acesta este un hotel-grădină, având tonuri de verde şi motive vegetale atât în camere cât şi în restaurant.

Decorul restaurantului redă atmosfera unui case primitoare din interiorul vechiului Imperiu Austro-Ungar, potrivit reprezentanţilor firmei care au subliniat că doresc să ofere servicii de top atât în ceea ce priveşte activitatea hotelieră cât şi cea a restaurantului care are, pentru cinci luni, un bucătar de două stele Michelin, Raphael Beringer.

Budu a precizat că investitorii estimează că 60 la sută din clientela hotelului va fi constituită din oameni de afaceri, iar restul vor fi turişti care vin în vacanţă.

Hotelul are 58 de camere duble clasificate la patru stele, iar restaurantul are o capacitate de 160 de locuri.

Unitatea mai are şi o sală de banchet, cu 80 de locuri la mese şi 90 de locuri în varianta de aranjament de teatru, o grădină de vară cu 80 de locuri, loc de joacă pentru copii.


Intră acum și în grupul de