Batut de patru necunoscuti si abandonat inconstient in mijlocul drumului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Cacica, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă, joi seară, la Spitalul din Gura Humorului, după ce a fost bătut cu sălbăticie de patru persoane necunoscute şi apoi abandonat in mijlocul drumului.

Incidentul a ajuns la cunoştinţa organelor de ordine după ce omul a fost găsit de alţi consăteni, abandonat într-o baltă de sânge, în mijlocul unui drum din apropierea salinei Cacica. Iniţial, cei care l-au găsit pe bărbat au crezut că este vorba despre un accident de circulaţie.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit însă cu totul altceva. „Victima se deplasa în jurul orelor 20:00 spre domiciliul său cu un atelaj hipo tras de un cal, iar când a ajuns pe DC 17 Cacica a fost ajuns din urmă de un autoturism din care au coborât 4 tineri, care, fără motiv l-au agresat, lovindu-l în zona feței, apoi aceștia au plecat de la fața locului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Bărbatul bătut a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, iar pe parcursul zilei de vineri urma să fie audiat întrucât din cauza stării în care se afla, nu putea da relații cu privire la cele întâmplate.

„Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor şi stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, urmând ca în funcție de rezultatul examinării medico legale a victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună măsurile legale ce se impun”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de