O fetita de 5 ani si bunica ei, ranite intr-un incendiu izbucnit in timp ce faceau de mancare


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament situat pe strada Samuil Isopescu din municipiul reşedinţă de judeţ a provocat două victime, fiind vorba despre o fetiţă de doar 5 anişori şi bunica în grija căreia a fost lăsată de către părinţi.

Potrivit datelor pe care le deţinem, flăcările au izbucnit în jurul prânzului pe când femeia pregătea de mâncare şi a uitat o oală pe focul lăsat nesupravegheat.

„După sesizarea primită la 112, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii Detaşamentului Suceava cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD deoarece anunţul menţiona şi existenţa unor victime”, ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.

După ce grăsimile din oala uitată pe aragaz s-au aprins, flăcările s-au extins la hota bucătăriei şi corpurile de mobilier din încăpere. Iniţial, femeia în vârstă de 64 de ani a încercat să stingă singură focul şi pentru că nu a reuşit a chemat în ajutor şi vecinii care au avut aceiaşi sorţi de izbândă.

„În urma gestului făcut, femeia a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei şi al mâinilor, iar fetiţa, în vârstă de 5 anişori, s-a intoxicat cu fumul degajat de incendiu. După acordarea primului ajutor medical de către paramedicii pompieri, victimele au fost transportate la secţia U.P.U. a spitalului judeţean, pentru investigaţii de specialitate”, a mai declarat plt.maj. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de