Gest necugetat in miezul iernii. Un barbat din satul Paraie si-a dat foc intentionat la propria casa


Intră acum și în grupul de

Un gest greu de înţeles din partea unui bărbat din localitatea Pâraie, comuna Mălini, judeţul Suceava, a avut loc la primele ore ale zilei de duminică. Omul şi-a dat foc la propria-i casă rămânând în mijlocul iernii fără acoperiş deasupra capului.

Alarma a fost dată în jurul orelor 03:00 pentru localizarea şi stingerea incendiului deplasându-se la faţa locului Detaşamentul de pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mălini.

Potrivit datelor obţinute de la purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Florin Monoranu, la sosirea pompierilor, flăcările cuprinseseră acoperişul casei de locuit, construit din lemn şi cu învelitoare de azbociment, existând oricând pericolul să se extindă şi la celelalte clădiri din curtea gospodăriei, un adăpost de animale şi o magazie.

După trei ore de luptă cu flăcările incendiul a fost stins fără a se înregistra victime omeneşti iar “primele cercetări efectuate la faţa locului au dus la concluzia că totul a pornit ca urmare a folosirii intenționate a sursei de aprindere de către proprietarul locuinței” a mai adăugat slt. Florin Monoranu.

Până în momentul de faţă nu se cunosc cu exactitate motivele reale care l-au condus pe bărbat la un asemenea gest cercetările fiind preluate de către poliţişti.


Intră acum și în grupul de