Un tanar din Darmanesti, judetul Suceava, a ajuns la spital dupa ce a primit o sticla cu bere in cap


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din comuna Dărmăneşti, judeţul Suceava, a ajuns duminică, puţin după ora 00:15, la Unitatea de Primire a Urgenţelor, judeţul Suceava, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate de la o sticlă cu bere.

Potrivit datelor pe care le deţinem, victima a mers sâmbătă noapte la o discotecă organizată pe raza comunei Todireşti. La un moment dat însă, pe când se afla pe scările de acces în discotecă, a fost lovit de o persoană necunoscută, cu o sticlă de bere drept în faţă.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști autorul a fost identificat în persoana altui tânăr de 22 de ani din aceeaşi localitate ca şi victima, care a aruncat cu o sticlă de bere asupra persoanei vătămate cu intenţia de a-l lovi, nimerindu-l şi lovindu-l la nivelul capului, zona facială” ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Victima a fost transportată la UPU Suceava fără să rămână internat, suferind un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, contuzie regiune frontală plagă hemifacială dreaptă prin agresiune iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de