Trei muncitori forestieri lasati fara obiectul activitatii de persoane necunoscute


Intră acum și în grupul de

Trei muncitori forestieri din localitatea Frasin s-au trezit că au rămas fără obiectul muncii după ce persoane necunoscute i-au vizitat pe timpul nopţii.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, bărbaţii, cu vârste cuprinse între 24 şi 40 de ani, deţin fiecare câte un cal şi harnaşamentul aferent cu care lucrează la exploatări forestiere iar în prezent locuiesc cu chirie în gospodăria unui om din Frasin.

Pe timpul nopții cai sunt adăpostiți în grajd, unde aceștia păstrează și harnașamentul doar că sâmbătă dimineaţă, când muncitorii se pregăteau să plece în pădure, au văzut că pe timpul nopţii le-au dispărut trei hamuri din piele şi tot atâtea căpestre.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că acestea au fost sustrase de persoane necunoscute care au pătruns în grajdul gospodăriei unde sunt cazate victimele furtului profitând de faptul că ușile nu au fost asigurate corespunzător.

Acum organele de ordine încearcă să identifice autorii în vederea tragerii lor la răspundere şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de