Cantareata suceveana DAYAH MARI o va premia pe DANA ROGOZ „pentru cel mai bun blog”, la Bucuresti


Intră acum și în grupul de

Artista suceveană Maria Andreea Vârlan, cunoscută după numele de scenă Dayah Mari se va afla la sfărşitul lunii februarie la Bucureşti, acolo unde va participa la Gala Premiilor Online Radar de Media 2011, unde îi va înmâna premiul pentru „Cel mai bun blog” unei îndrăgite figuri din showbizz-ul din capitală.

„Pe data de 22 februarie 2012 voi fi onorată să mă aflu la Bucureşti, la Gala Premiilor Online Radar de Media 2011, acolo unde am fost desemnată să îi înmânez premiul pentru << Cel mai bun blog >> Danei Rogoz”, a declarat Dayah Mari pentru NewsBucovina.ro.

“Sincer, am fost extrem de plăcut surprinsă când m-am văzut pe lista finaliştilor, adică în primele 10 blog-uri, mai ales că al meu e un << bebe >> pe lângă alte blog-uri cu mulţi ani vechime. Iar când am văzut cât de repede v-aţi mobilizat şi cu cât entuziasm v-aţi implicat în votare, câte mesaje frumoase legate de blog mi-aţi trimis, mi-am dat seama că deja sunt cea mai câştigată, înainte să văd clasamentul final. M-aţi impresionat pentru că aţi arătat cât de activi, loiali şi cu iniţiativă sunteţi, iar pentru asta…MULTUMESC!!!!”, a scris Dana Rogoz pe blog, fanilor săi, la începutul lunii februarie, după aflarea veştii.

Detalii despre talentata cântăreaţă Dayah Mari puteţi afla accesând următorul link:

https://www.newsbucovina.ro/monden/41818/suceveanca-dayah-mari-este-convinsa-ca-muzica-i-a-fost-predestinata


Intră acum și în grupul de