PDL Suceava nu distribuie afise cu parlamentarii „chiulangii de la PSD” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PDL Suceava, Gheorghe Flutur a dat asigurări că în judeţul Suceava nu se vor distribui afişe cu parlamentarii opoziţiei care nu merg la Parlament, arătând că lumea ştie deja că aceştia „chiulesc de la serviciu”.

Gheorghe Flutur a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că organizaţia judeţeană a PDL Suceava nu distribuie afişe cu parlamentarii din opoziţie care sunt în grevă parlamentară.

„Nu trebuie să ai afişe. Lumea ştie că ei chiulesc de la serviciu”, a explicat preşedintele democrat-liberalilor suceveni care a apreciat că „metoda ruşinării e cea mai bună”.

El a mai spus că cei din opoziţie s-au supărat, şi-au luat jucăriile şi nu au mai venit la muncă. „Au ales soluţia de a fugi de bătălia politică”, a mai adăugat Gheorghe Flutur, care a reamintit că după ce în 2010 în Parlament au fost votate tăieri de pensii şi de salarii, cei din USL au făcut pancarte cu fotografiile parlamentarilor puterii.

Reactia preşedintelui PDL Suceava survine după ce secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a anunţat că vor fi distribuite în colegiile parlamentarilor opoziţiei afişe cu pozele acestor şi mesajele “El este unul dintre chiulangii!”, “Ei fac grevă de lux pe banii tăi!”, într-o acţiune de “informare corectă a opiniei publice” în legătură cu greva opoziţiei.

Oltean a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că PDL a decis să declanşeze o “acţiune de informare corectă a opiniei publice” privind greva parlamentară şi va distribui materiale în teritoriu pentru ca oamenii să afle că aceia pe care i-au votat sunt “chiulangii”.


Intră acum și în grupul de