Minor talharit cu un briceag in mijlocul zilei la Radauti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un minor de numai 14 ani, din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a fost tâlhărit ziua în amiaza mare de un alt tânăr necunoscut după ce acesta l-a ameninţat cu un cuţit.

Până acum poliţiştii nu ştiu cine este autorul faptei dar încearcă să dea de urma acestuia pe baza datelor oferite de victimă.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 13:00, pe când minorul se deplasa pe strada Volovăţului din municipiu, pe parcursul zilei de vineri, pe jos, mergând dinspre centrul oraşului către unitatea de învâţâmânt unde urmează cursurile.

“La un moment dat, a observat venind un tânăr de aproximativ 25 de ani, care iniţial i-a cerut un leu. La refuzul părţii vătămate, profitând de faptul că pe stradă nu se aflau trecători, autorul a scos din buzunar un briceag, cu care a ameninţat-o şi i-a sustras telefonul mobil” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie pentru identificarea autorului şi recuperarea telefonului.


Intră acum și în grupul de