Doi tineri din Udesti, prinsi in Suceava, dupa ce au spart un magazin din municipiu


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din comuna Udeşti, judeţul Suceava, au fost prinşi duminică noapte de organele de ordine, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, după ce aceştia tocmai dăduseră o spargere la un magazin din Suceava.

Potrivit datelor pe care le deţinem, hoţii, unul dintre ei minor în vârstă de 15 ani şi celălalt în vârstă de 22 de ani, au fost observaţi în jurul orelor 22:45, de o patrulă mixtă poliţie-jandarmi, plimbându-se pe strada Tipografiei din municipiul Suceava.

În momentul în care aceştia au văzut „oamenii în uniformă”, au luat-o la fugă, după o urmărire fiind însă reţinuţi chiar în curtea Manăstirii „Sf. Ioan”.

„Din cercetări s-a stabilit că cei doi au sustras dintr-un magazin 45 de pachete de ţigări de provenienţă românească, 7 tichete de masă şi suma de 55 lei, prejudiciul total fiind de circa 700 lei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu care a mai adăugat că în baza materialului probator, faţă de suspecţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„Prejudiciul a fost recuperat, iar suspecţii au fost introduşi în arestul IPJ Suceava”, a conchis Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de