Deputatul Catalin Nechifor despre greva parlamentarilor opozitiei: „Ne-am asumat aceasta forma de protest ca sa nu fim partasi la actiunile PDL” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Greva parlamentară este ultima formă de protest după ce opoziţia a încercat toate formele de dialog cu actuala putere, a declarat luni liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor. „De ce să revenim? Pentru a valida orice prostie îşi doresc? Ei nu au dorit o dezbatere parlamentară, iar confirmarea este că au avut 14 angajări de răspundere”, a spus deputatul PSD, într-o conferinţă de presă.

El i-a asigurat pe suceveni că parlamentarii USL din judeţ îşi respectă mandatul, au activitate în teritoriu, participă la şedinţele grupurilor parlamentare, dar nu participă în şedinţele comisiilor şi în şedinţele de plen. Nechifor a precizat că parlamentarii PSD de Suceava îşi donează indemnizaţiile, el donând banii sinistraţilor din judeţul Vrancea.

Nechifor a mai spus că îi pare rău că liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, nu distribuie în judeţ afişe cu parlamentarii opoziţiei aflaţi în grevă parlamentară pentru că era un mod prin care se făcea mai clară diferenţa între PSD şi PDL. „Îmi pare rău că Flutur nu face afişe şi cu noi. Se făcea diferenţa mai clară între PSD şi PDL. Noi ne-am asumat această formă de protest ca să nu fim părtaşi la acţiunile PDL”, a declarat liderul social-democraţilor suceveni.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că în judeţul Suceava nu se distribuie afişe cu parlamentarii opoziţiei care nu merg la Parlament, arătând că lumea ştie că aceştia “chiulesc de la serviciu”
“Nu trebuie să ai afişe. Lumea ştie că chiulesc de la serviciu”, a spus liderul PDL Suceava, care a apreciat însă că “metoda ruşinării e cea mai bună”. El a mai spus că reprezentanţii opoziţiei s-au supărat, şi-au luat jucăriile şi nu au mai venit la muncă. “Au ales soluţia de a fugi de bătălia politică”, a adăugat Flutur. El a amintit că după ce în 2010 în Parlament au fost votate tăieri de pensii şi de salarii, cei din USL au făcut pancarte cu fotografiile parlamentarilor puterii.


Intră acum și în grupul de