Grav accident de circulatie la iesirea din Suceava spre Patrauti. Cinci persoane au ajuns la spital in urma impactului dintre doua masini (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident de circulaţie produs luni, în jurul prânzului, la ieşirea din municipiul Suceava spre localitatea Pătrăuţi. Potrivit datelor pe care le deţinem, ocupanţii celor două autoturisme implicate frontal în accident au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul unei autoutilitare marca Peugeot, care deplasându-se cu viteză prea mare, la km 445 a frânat brusc, maşina intrând în derapaj, iar apoi pe contrasens unde s-a izbit frontal cu un autovehicul VW care venea corespunzător din sens opus şi în interiorul căruia se aflau două persoane, soţ şi soţie de 40 şi respectiv 39 de ani.

Imediat, la faţa locului a fost solicitat să intervină Detaşamentul de pompieri Suceava, care s-a deplasat cu două autospeciale pentru descarcerare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată, „iniţial, două dintre victime au fost preluate de echipajele de pe ambulanţe. Şoferul autoturismului se afla în habitaclu, pompierii acordându-i primul ajutor medical şi transportându-l şi pe acesta la autosanitară, iar alte două persoane rănite, din autoutilitară, care acuzau dureri, au necesitat asistenţă medicală. Pompierii s-au îngrijit şi de aceştia după care i-au transportat la maşinile SAJ”.

Concomitent cu acordarea primului ajutor victimelor, militarii au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri privind balizarea zonei accidentului, scoaterea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de lichide combustibile, pentru a preveni producerea altor evenimente neplăcute.

Din fericire, niciunul dintre ocupanţii celor două mijloace de transport implicate în incidentul rutier nu şi-a pierdut viaţa.


Intră acum și în grupul de