Acasă Actualitate Furt ca in filme in casa unei batrane de 66 de ani...

Furt ca in filme in casa unei batrane de 66 de ani din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni încearcă să dea de urma autorilor unui furt înregistrat în locuinţa proprietate personală a unei bătrâne de 66 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ.

Femeia a sesizat organele de ordine pe parcursul zilei de marţi despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras mai multe bijuterii din aur, iar în locul acestora lăsându-i alte bijuterii din metal de culoare galbenă.



“Cu ocazia deplasării la faţa locului, s-a constatat că accesul în locuinţă se face pe o uşă metalică prevăzută cu două sisteme de închidere, care nu prezentau urme de forţare iar din dormitor, dintr-o cutie din plastic, se reclamă sustragerea unui număr de trei inele, trei brăţări, un lanţ şi un medalion în formă de pantof de damă, toate din aur, a căror caracteristici nu au putut fi precizate”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Curios este faptul că hoţii de bijuterii au lăsat în aceeaşi cutie un inel din metal de culoare albă, un ac de cravată, un medalion de dimensiuni mari şi formă rotundă, o brăţară şi un lanţ, ambele de dimensiuni mari şi un alt inel, toate din aur, despre care bătrâna susţine că îi aparţin, dar “şi două brăţări şi trei inele din metal de culoare galbenă, despre care aceasta afirmă că au fost lăsate acolo de autorii furtului”, ne-a mai spus Ionuţ Epureanu.

Valoarea estimată a prejudiciului se ridică la circa 3.000 de lei şi pentru că din locuinţă nu se reclamă sustragerea altor bunuri, iar în nici o încăpere nu s-au constatat urme de răvăşire, organele de ordine merg într-o primă fază pe varianta că autorul furtului este chiar un membru din familia bătrânei.

Totuşi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version