Rupt de beat, a lovit o masina si a incercat sa fuga, dar a fost prins chiar de soferul autoturismului avariat


Intră acum și în grupul de

Un şofer sucevean care s-a urcat fără nici o grijă la volan după ce a consumat mai multe pahare cu alcool şi a lovit un alt autoturism încercând apoi să fugă va trebui să răspundă în faţa legii după ce a fost prins chiar de şoferul maşinii avariate.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc joi seară, în jurul orelor 19:00, pe strada Zamca din municipiul reşedinţă de judeţ.

Aici, un bărbat în vârstă de 51 de ani din municipiul Suceava, după ce s-a cinstit cu mai multe pahare de alcool, s-a urcat la volanul autoturismului proprietate personală, dar la un moment dat, a scăpat volanul de sub control, a intrat pe contrasens şi a acroşat un alt autovehicul ce se deplasa corespunzător după care, fără să-i pese, şi-a continuat drumul în trombă.

Şoferul maşinii lovite, un tânăr de 22 de ani din localitatea Bosanci, judeţul Suceava, nu a stat prea mult pe gânduri şi a pornit în urmărirea acestuia ajungându-l din urmă şi reuşind să-l blocheze în trafic.

Când au sosit la faţa locului, organele de ordine şi-au dat seama repede de ce s-a întâmplat totul şi de ce a vrut să fugă şoferul vinovat deoarece la verificarea cu aparatul etilotest pentru bărbatul vinovat a ieşit rezultatul de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorului auto vinovat de producerea incidentului rutier i-au fost ulterior recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei fiindu-i întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de