I-au furat masina de sub nas, in piata auto din Radauti


Intră acum și în grupul de

Persoane rămase deocamdată necunoscute au reuşit duminică, în jurul prânzului, să fure un autoturism chiar de sub nasul proprietarului, un bărbat de 46 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, care venise cu maşina să o vândă la târgul auto din localitate.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 13:00, pe când bărbatul se afla cu autovehiculul înmatriculat în Irlanda în piaţa de maşini din Rădăuţi. La un moment dat, acesta a fost abordat de patru tineri care s-au recomandat ca fiind din municipiul Suceava şi care s-au arătat interesaţi de achiziţionarea autoturismului.

„După ce au negociat prețul, proprietarul a predat cheia de contact a autoturismului unuia din cei patru pentru ca acesta să verifice mașina. Partea vătămată a rămas în piață împreună cu soția sa, în mașină urcându-se doar cel căruia i-a predat cheia de contact. Văzând că cel în cauză nu mai revine în piață, bărbatul a solicitat ajutorul poliţiştilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Nici nu au apucat bine organele de ordine să pună în mişcare acţiunile specifice pentru găsirea maşinii furate că un echipaj al poliției rutiere, în timp ce executa controlul traficului rutier pe strada 1 Mai din Rădăuţi, a făcut semnal regulamentar pentru oprire unui conducător auto care însă a ignorat solicitarea polițistului, continuându-și deplasarea pe direcția către strada Piaţa Unirii, zona centrală a oraşului.

„La aproximativ 300 de metri față de locul unde se afla echipajul de poliție rutieră, autoturismul în cauză a fost oprit, iar din maşină a coborât un tânăr care a abandonat mijlocul de transport, fugind, fără a se reuşi identificarea acestuia”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

Imediat, s-a aflat şi motivul pentru care s-a întâmplat totul, deoarece maşina abandonată era chiar autoturismul furat cu puţin timp înainte din piaţa auto.


Intră acum și în grupul de