O familie intreaga, implicata intr-un grav accident de circulatie, luni dimineata, in comuna Udesti, judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie în care a fost implicată o întreagă familie s-a înregistrat luni dimineaţă, în jurul orelor 07:00, pe raza localităţii Luncuşoara, comuna Udeşti , judeţul Suceava.

Potrivit datelor pe care le deţinem, în incidentul rutier a fost implicat un microbuz marca VW al cărui şofer, din cauza vitezei prea mari faţă de condiţiile de drum existente, a scăpat maşina de sub control, mijlocul de transport zburând pur şi simplu de pe şosea şi răsturnându-se sub un pod rutier.

„În urma evenimentului, a rezultat rănirea celor patru ocupanţi ai autovehiculului, toţi membri ai aceleiaşi familii, şoferul de 44 ani, soţia acestuia de 43 de ani şi cei doi copii o fată de 8 ani şi un băiat de 19 ani. De altfel, pe lângă acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă, pompierii au fost nevoiţi să o scoată pe femeie din maşina, aceasta rămânând în urma accidentului încarcerată”, ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.

Atât mama cât şi minora familiei au fost transportate cu ambulanţele la UPU a Spitalului Judeţean Suceava, iar băiatul a refuzat acest lucru, după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului.

În ciuda gravităţii accidentului rutier, ca printr-o minune nu s-a înregistrat nici un deces.


Intră acum și în grupul de