Angajatii ISU din judetul Suceava s-au intrecut la fotbal (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia aniversării a 79 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a pus la cale, la finele săptămânii trecute, o întrecere fotbalistică internă.

Acţiunea, care tinde să devină o tradiţie deja şi intitulată Campionatul de minifotbal „Cupa Protecţiei Civile” a ajuns, anul acesta, la ce-a de-a V-a ediţie şi a fost susţinută în Sala Sporturilor din Gura Humorului.

La sfârşitul competiţiei, cupa a fost adjudecată de fotbaliştii Detaşamentului de pompieri Suceava, câştigători a trei dintre ediţii. Pe locul II s-a situat echipa Detaşamentului de pompieri Fălticeni, iar pe poziţia a III-a, echipa formată din cadrele de la reşedinţa Inspectoratului.

Acţiunea s-a derulat în avans pentru că marţi, 28 februarie, când se sărbătoreşte de fapt Ziua Protecţiei Civile toate unităţile de pompieri din judeţ aparţinând ISU Suceava organizează Ziua Porţilor Deschise.

Potrivit informaţiilor oferite de plt.maj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, în cadrul manifestărilor, militarii vor prezenta tuturor celor care le vor trece pragul, mijloacele de intervenţie în caz de situaţii de protecţie civilă şi modul de folosire a acestora. De asemenea, vizitatorii for fi informaţi despre riscurile specifice judeţului nostru, precum şi despre modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă.

Detaşamentele de pompieri Suceava, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Vatra Dornei şi Gărzile de Intervenţie Gura Humorului, Solca, Siret şi Vicovu de Sus îşi vor deschide porţile începând cu orele 10:00.


Intră acum și în grupul de