A furat masina unchiului pentru a se plimba si s-a izbit direct in alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 16 ani din localitatea Chilişeni, judeţul Suceava, se află în atenţia poliţiştilor după ce, duminică, fără a deţine permis de conducere, a furat maşina unchiului său pentru a face o plimbare.

Din păcate, lipsa de experienţă a făcut ca tânărul să fie la scurt timp autorul unui accident de circulaţie.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, pentru a se plimba, minorul a ales o autoutilitară din curtea unei societăţi deţinută de unchiul său, fără ca acesta să ştie. Nu a mers prea mult deoarece, aflat pe DJ 208A, în interiorul localităţii de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a autovehiculului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu o maşină condusă regulamentar de un bărbat de 42 de ani din municipiul Suceava.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a şoferului autoturismului lovit precum şi a soţiei acestuia în vârstă de 38 de ani, tot din municipiul reşedinţă de judeţ, pasageră în autoturism”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de