Flutur a facut apel in sedinta de CJ la respect reciproc, argumentand ca mai este foarte putin timp din acest mandat de petrecut impreuna


Intră acum și în grupul de

Şedinţa de Consiliu Judeţean

PDL Suceava a votat în CJ împotriva amendamentului propus de PSD ca IPS Pimen să facă parte din comitetul UNESCO din judeţ.

Carmen Agoutin, consilier judeţean PSD: “Ne bucurăm că se încheie parteneriate noi între Suceava şi raioane din Moldova. Sunt însă parteneriate până acum care nu ştim cum s-au încheiat. Nu mai ştim stadiul parteneriatelor. Din câte se pare, singurul care mai funcţionează e cel din regiunea Schwaben. E bine să fim consultaţi şi noi.”

Gheorghe Flutur, preşedinte CJ Suceava: “Noi am încercat de mai multe ori să valorificăm bunurile CJ care nu au o utilitate mare. Va fi nevoie de două treimi din voturile de azi pentru a vinde.”

Brânduşel Nichitean, consilier judeţean PNL: “Voi rămâne consecvent că obiectivele propuse la vânzare azi nu vor trece la un loc. Trebuiau luate separat fiecare şi explicate.”

Proiectul de hotărâre privind aprobarea condiţiilor de vânzare a unor obiective din patrimoniul CJ a fost respins de plenul Consiliului Judeţean.

Gheorghe Flutur, preşedinte CJ Suceava: “Vatra Dornei e într-o situaţie financiară foarte grea şi propun să le alocăm măcar un miliard de lei. 500 milioane de lei să meargă la Fântânele şi la fel pentru Milişăuţi.”


Intră acum și în grupul de