Flutur a facut apel in sedinta de CJ la respect reciproc, argumentand ca mai este foarte putin timp din acest mandat de petrecut impreuna

Şedinţa de Consiliu Judeţean

PDL Suceava a votat în CJ împotriva amendamentului propus de PSD ca IPS Pimen să facă parte din comitetul UNESCO din judeţ.

Carmen Agoutin, consilier judeţean PSD: “Ne bucurăm că se încheie parteneriate noi între Suceava şi raioane din Moldova. Sunt însă parteneriate până acum care nu ştim cum s-au încheiat. Nu mai ştim stadiul parteneriatelor. Din câte se pare, singurul care mai funcţionează e cel din regiunea Schwaben. E bine să fim consultaţi şi noi.”

Gheorghe Flutur, preşedinte CJ Suceava: “Noi am încercat de mai multe ori să valorificăm bunurile CJ care nu au o utilitate mare. Va fi nevoie de două treimi din voturile de azi pentru a vinde.”

Brânduşel Nichitean, consilier judeţean PNL: “Voi rămâne consecvent că obiectivele propuse la vânzare azi nu vor trece la un loc. Trebuiau luate separat fiecare şi explicate.”

Proiectul de hotărâre privind aprobarea condiţiilor de vânzare a unor obiective din patrimoniul CJ a fost respins de plenul Consiliului Judeţean.

Gheorghe Flutur, preşedinte CJ Suceava: “Vatra Dornei e într-o situaţie financiară foarte grea şi propun să le alocăm măcar un miliard de lei. 500 milioane de lei să meargă la Fântânele şi la fel pentru Milişăuţi.”