Hotii au dat iama in boxa unei femei din Falticeni. Nici gospodaria unui localnic din Salcea nu a fost ocolita de spargatorii de locuinte


Intră acum și în grupul de

Politistii din judeţul Suceava încearcă să dea de urma autorilor în două cazuri de furt înregistrate pe parcursul zilei de marţi, unul în municipiul Fălticeni, iar celălalt pe raza oraşului Salcea.

Conform datelor puse la dispoziţie de biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, în Fălticeni spărgătorii au intrat în boxa unei femei de 65 de ani, de unde au sustras tot ce au găsit, respectiv două biciclete, 12 sticle cu ulei, 10 borcane cu dulceaţă şi două borcane cu gogoşari în oţet, valoarea aproximativă a bunurilor furate atingând suma de 600 de lei.

Poliţia oraşului Salcea a fost sesizată şi ea despre faptul că autori necunoscuţi au sustras din gospodăria unui localnic de 58 ani, mai multe bunuri.

În urma verificărilor, s-a stabilit că autorii au pătruns într-o anexă neasigurată, de unde au sustras mai multe bare metalice, ţevi de fier, un motor electric, ornamente pentru gard şi un ciocan, paguba totală fiind de 7.000 lei.


Intră acum și în grupul de