Cinci contrabandisti prinsi de politistii de frontiera la granita cu Ucraina


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au reuşit, pe parcursul zilei de marţi, reţinerea a cinci contrabandişti la graniţa cu Ucraina, în timp ce încercau să introducă în România aproape 8.000 de pachete de ţigări.

Iniţial, lucrătorii STPF Suceava au observat, în apropierea liniei de frontieră un grup de persoane care transportau spre interior mai multe colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea acestora şi apoi urmărirea suspecţilor care au abandonat marfa şi au rupt-o la fugă.

Până la urmă, organele de ordine au reuşit reţinerea a cinci tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, toţi domiciliaţi în localitatea Vicovu de Sus.

„În urma inventarierii coletelor cu ţigări a rezultat cantitatea de circa 8.000 de pachete cu ţigări de provenite din Republica Moldova, în valoare de 70.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării iar persoanele în cauză sunt cercetate de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de