Cele mai periculoase “Reptile vii” din lume au ajuns la Muzeul de Stiintele Naturii din Suceava


Intră acum și în grupul de

80 de specii de “Reptile vii” însufleţesc de joi, 1 martie, Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava, printre acestea numărându-se cele mai periculoase specii de reptile din lume.

“Colecţia de animale este adusă de la Bucureşti. În momentul de faţă realizăm un turneu prin ţară. Am venit la Suceava cu aprovimativ 80 de specii de reptile vii, printre care se numără şi cele cuprinse în << Top zece cele mai periculopase din lume >> (taipan, mambă neagră, mambă verde, vipere africane, cobre, şerpi cu clopoţei, pitoni, boa, anaconde, ţestoase, şopârle, tarantule ş.a. În funcţie de specie şi de mărime, aceste animale se hrănesc cu rozătoare, unele la săptămână, altele la lună, iar şopârlele zilnic”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Florin Sârbu, unul dintre îngrijitorii reptilelor vii.

Animalele sunt ţinute la Muzeul de Ştiinţele Naturii în condiţii similare cu cele din mediul tropical de unde provin, având asigurate umiditatea şi temperatura constantă între 20 şi 30 de grade.

Reamintim că expoziţia poate fi vizitată zilnic, de luni până duminică, între orele 10.00-18.00, până la data de 8 aprilie 2012.

Preţul unui bilet de intratre este de 3 lei pentru preşcolari, elevi, studenţi, pensionari, şi respectiv de 5 lei pentru adulţi.


Intră acum și în grupul de