Miscarea Populara, la Suceava, se face în jurul PNL


Intră acum și în grupul de

Axioma 1: cine face parte din echipa lui Gheorghe Flutur…îi merge bine!

Axioma 2: nimeni nu pleacă de acolo de unde îi este bine, decât pentru a merge la mai mult bine.

Axioma 3: Gheorghe Flutur vrea cu tot dinadinsul să facă la Suceava Mişcarea Populară.

Dacă am lămurit aspectele de mai sus, putem spune că lucrurile la Suceava încep să se contureze şi să capete formă şi contur.

La început, am fost tentaţi să spunem că cele două ultime „dezertări” din PDL a liderului judeţean Petru Carcalete şi a liderului local din Câmpulug Moldovenesc, viceprimarul oraşului, Mihăiţă Negură, sunt de fapt semnale că echipa lui Gheorghe
Flutur nu mai oferă BINELE pe care politicienii cu fler şi-l doresc de pe urma participării într-o competiţie electorală.

După ce am văzut însă în ce ritm şi cu ce viteză anunţă liderul judeţean al PNL Suceava, Alexandru Băişanu noile ACHIZIŢII ale partidului, începând cu primarul Sucevei, Ion Lungu (care a spus însă clar că el merge până la capăt cu Gheorghe Flutur) şi terminând cu Negură, mă întreb dacă nu cumva şeful liberalilor din judeţ are o înţelegere ascunsă cu Flutur şi merg pe aceeaşi mână.

Pentru că nu are absolut nici o logică să tot anunţi candidaţi la primăriile mari din judeţ, importurile din PDL, care, fie vorba între noi, nu aveau nici o şansă în PDL să ajungă în postura de candidaţi la funcţiile de primar, în condiţiile în care nu ai reuşit până la ora asta să iţi anunţi candidatul pentru cea mai importantă bătălie după cea pentru preşedinţia CJ, Primăria Suceava.

Şi toate astea fără nici cea mai mică umbră de consultare cu colegii din PSD.

Alexandru Băişanu nu numai că „se dă lovit” la subiectul acesta, dar îi serveşte săptămânal colegului din USL, Cătălin Nechifor, câte o plăcintă otrăvită pe care scrie PDL.

PNL, ajutat masiv de PDL, are in momentul de fata candidati deja pentru fotoliul de primar pentru Siret, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului si Suceava.

Tare mi-e că săptămâna viitoare, după toată infuzia asta de PDL-isti in PNL, Alexandru Băişanu va anunţa candidatura lui Gheorghe Flutur la preşedinţia CJ Suceava, din partea PNL, partidul făurar al Mişcării Populare de la Suceava.

Şi după acest pas, mai rămâne doar ca PDL sa alipeasca PNL si sa scape de “stigmatul partidului portocaliu”. Că şi aşa a mărturisit Gheorghe Flutur ca nucleul dur al PNL e in PDL acum.

Asta ar avea cu adevărat sens.

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de