Dupa un an de procese criminalii si-au primit pedeapsa! Inchisoare pe viata pentru britanicii care au ucis un sucevean in 2010


Intră acum și în grupul de

Închisoare pe viaţă! Asta este sentinţa pe care au primit-o patru englezi din capitala Marii Britanii după ce au ucis cu sânge rece un sucevean de 29 de ani plecat la muncă în Anglia.

După mai bine de un an de procese judecătorii au stabilit că John Otugade şi Christopher N’Jie, amândoi în vârstă de 19 ani, Errol Jeffrey de 29 de ani şi Danny Dixon de 30 de ani sunt autorii crimei săvârşite pe parcursul lunii noiembrie 2010 în Londra.

Suceveanul, Bogdan Pădureţ (cunoscut sub numele de CIOMPI), era angajatul Clubului Mayfair ocupând postul de şef al serviciului de securitate şi a fost omorât în timp ce se întorcea către casă fiind împuşcat de două ori în cap.

Conform rechizitorului, totul a pornit cu trei săptămâni înainte de oribila crimă, când suceveanul a refuzat accesul în club a unui grup format din aproximativ 10 persoane, incident care s-a terminat cu o bătaie. Procurorul Crispin Aylett a declarat că victima “şi-a făcut pur şi simplu datoria”, dar “Jeffrey şi prietenii lui trebuie să fi simţit că nu li s-a arătat respect”.

Jeffrey a fost condamnat la 35 de ani de închisoare, Dixon la 32 de ani, iar Otugade şi N’Jie au fost condamnaţi la 25 de ani de închisoare.


Intră acum și în grupul de