Tigari de 100 de milioane de lei vechi, confiscate duminica noapte, in Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Organele de ordine din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Siret au reuşit pe parcursul nopţii de duminică spre luni să facă o captură de ţigări de contrabandă în valoare totală de peste 100 de milioane de lei vechi.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul DRAOV Iaşi, insp.princ. Liana Barbu, traficantul care a încercat să introducă produsele din tutun în România este un cetăţean ucrainean care s-a prezentat în PTF Siret, judeţul Suceava, la volanul unui microbuz marca DODGE Ram, înmatriculat în ţara vecină.

“La controlul amănunţit efectuat de inspectorii vamali au fost descoperite ascunse şi nedeclarate 1.400 de pachete de ţigări marca Viceroy. Ţigările erau ascunse în scopul sustragerii de la controlul vamal într-un locaş special amenajat cu acces prin podea din interior, după demontarea banchetei din spate”, ne-a mai declarat Liana Barbu.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar pe lângă amenda de nu mai puţin de 10.000 de lei, traficantul ucrainean a rămas şi fără mijlocul de transport care “a fost reţinut în vederea confiscării deoarece acesta avea modificări structurale efectuate în vederea disimulării produselor din tutun de contrabandă”.


Intră acum și în grupul de