Un sofer beat a scapat cu viata in urma unui grav accident pe care l-a provocat pe raza localitatii Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie a fost înregistrat duminică seară, în jurul orelor 18:00 pe raza localităţii Vicovu de Sus. Potrivit informaţiilor IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în interiorul localităţii pe DN 2E.

Conform cercetărilor efectuate de lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, vinovat de toate cele întâmplate este un conducător auto de 39 de ani din localitate.

În momentul producerii accidentului, acesta se afla la volanul autoturismului proprietate personală, dar fiind în stare avansată de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare părăsind partea carosabilă şi izbindu-se de un cap de podeţ.

Viteza excesivă cu care rula maşina a făcut ca după impactul cu capul de podeţ, autovehiculul să fie pur şi simplu aruncat în poarta unei gospodării din apropiere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din fericire, şoferul a scăpat doar cu răni uşoare şi numai norocul a făcut ca în momentul producerii accidentului, în zonă să nu fie nici un trecător. În cauză, s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de