Inspectoratul de Politie Judetean Suceava este implicat intens in programul „Scoala altfel”. Detalii aici (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a fost extrem de solicitat în ceea ce priveşte implicarea în activităţile propuse în cadrul programului „Şcoala altfel”, a declarat, marţi, inspectorul Ionuţ Epureanu, în cadrul ”Întâlnirii semestriale a managerilor şcolari” organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava.

„Suntem implicaţi în susţinerea programului << Şcoala altfel >> , o iniţiativă excelentă lansată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) şi susţinută şi de IŞJ Suceava. Ţin să anunţ pe această cale că IPJ Suceava efectiv a epuizat toate locurile pentru înscrierea la activităţi în << Şcoala altfel >> , ceea ce demonstrează de fapt buna colaborare între instituţiile noastre”, a declarat Ionuţ Epureanu, care este şi purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

El i-a felicitat pe managerii prezenţi la eveniment pentru modul în care s-au implicat în asigurarea zonelor de învăţământ şi în creşterea gradului de siguranţă, care a dus anul trecut la o scădere cu 66% a infracţionalităţii în zona instituţiilor de învăţământ.

Reamintim că programul „Şcoala altfel” se va desfăşura în perioada 2-6 aprilie 2012, va cuprinde acelaşi număr de ore ca o săptămână normală de cursuri şi va fi dedicată activităţilor extraşcolare şi extracuriculare.

”Întâlnirea semestrială a managerilor şcolari” a avut loc la Şcoala Creştină Filadelfia din Suceava şi a avut ca scop prezentarea raportului privind activitatea desfăşurată de IŞJ Suceava, unităţile conexe şi unităţile şcolare în semestrul I al anului şcolar 2011-2012. Moderatorul acestei şedinţe a fost inspectorul general adjunct al IŞJ Suceava, Cristian Cuciureanu, recent numit interimar la conducerea instituţiei după ce fostul inspector general, Petru Carcalete, a fost demis luni prin ordin al ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Ovidiu Baba.

Reamintim că ordinul de încetare a detaşării fostului şef al IŞJ Suceava a fost trimis luni, în jurul orei 16.00, la două ore după ce liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că acesta s-a înscris în PNL.


Intră acum și în grupul de