Acasă Actualitate Inspectoratul de Politie Judetean Suceava este implicat intens in programul „Scoala altfel”....

Inspectoratul de Politie Judetean Suceava este implicat intens in programul „Scoala altfel”. Detalii aici (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a fost extrem de solicitat în ceea ce priveşte implicarea în activităţile propuse în cadrul programului „Şcoala altfel”, a declarat, marţi, inspectorul Ionuţ Epureanu, în cadrul ”Întâlnirii semestriale a managerilor şcolari” organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava.

„Suntem implicaţi în susţinerea programului << Şcoala altfel >> , o iniţiativă excelentă lansată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) şi susţinută şi de IŞJ Suceava. Ţin să anunţ pe această cale că IPJ Suceava efectiv a epuizat toate locurile pentru înscrierea la activităţi în << Şcoala altfel >> , ceea ce demonstrează de fapt buna colaborare între instituţiile noastre”, a declarat Ionuţ Epureanu, care este şi purtător de cuvânt al IPJ Suceava.



El i-a felicitat pe managerii prezenţi la eveniment pentru modul în care s-au implicat în asigurarea zonelor de învăţământ şi în creşterea gradului de siguranţă, care a dus anul trecut la o scădere cu 66% a infracţionalităţii în zona instituţiilor de învăţământ.

Reamintim că programul „Şcoala altfel” se va desfăşura în perioada 2-6 aprilie 2012, va cuprinde acelaşi număr de ore ca o săptămână normală de cursuri şi va fi dedicată activităţilor extraşcolare şi extracuriculare.

”Întâlnirea semestrială a managerilor şcolari” a avut loc la Şcoala Creştină Filadelfia din Suceava şi a avut ca scop prezentarea raportului privind activitatea desfăşurată de IŞJ Suceava, unităţile conexe şi unităţile şcolare în semestrul I al anului şcolar 2011-2012. Moderatorul acestei şedinţe a fost inspectorul general adjunct al IŞJ Suceava, Cristian Cuciureanu, recent numit interimar la conducerea instituţiei după ce fostul inspector general, Petru Carcalete, a fost demis luni prin ordin al ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Ovidiu Baba.

Reamintim că ordinul de încetare a detaşării fostului şef al IŞJ Suceava a fost trimis luni, în jurul orei 16.00, la două ore după ce liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat că acesta s-a înscris în PNL.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version