Vicepresedintele CJ Suceava, Vasile Ilie, i-a prezentat viceambasadorului Marii Britanii in Romania oportunitatile de investitii in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie, s-a întâlnit marţi la Palatul Administrativ din Suceava cu viceambasadorul Marii Britanii în România, Esther Blythe, şi i-a prezentat oportunităţile de investiţii în judeţul Suceava.

Potrivit lui Vasile Ilie, viceambasadorul, care a condus delegaţia diplomatică a Ambasadei Marii Britanii, aflată în vizită la Suceava, a transmis mulţumiri preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru implicarea promptă în rezolvarea problemelor privind alimentarea cu apă la Fântâna Mare, unde activează şi Fundaţia Fara.

Amintim că CJ Suceava a alocat, la finele lunii noiembrie a anului trecut, 100.000 de lei pentru remedierea unei conducte de apă din comuna Fântâna Mare care a afectat alimentarea cu apă a locuitorilor, a unor firme şi a fermei Fundaţiei Fara, patronată de prinţul Charles al Marii Britanii.

Preşedintele CJ Suceava a mai precizat că viceambasadorul Marii Britanii în România a remarcat, totodată, progresul vizibil în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii şi locul fruntaş al judeţului Suceava în atragerea fondurilor europene.

“Domeniile de interes pentru delegaţia Ambasadei au fost cele referitoare la infrastructură, agricultură şi dezvoltare rurală, precum şi energia regenerabilă”, a arătat Vasile Ilie.

El a mai menţionat că la finalul întâlnirii de la Palatul Administrativ din municipiu, s-a convenit organizarea la Suceava a unor întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Marea Britanie şi derularea unor aplicaţii concrete de colaborare în turism, educaţie şi protecţie socială.


Intră acum și în grupul de