Acasă Actualitate Vitrina frigorifica a unui restaurant din Scheia, furata ziua in amiaza mare

Vitrina frigorifica a unui restaurant din Scheia, furata ziua in amiaza mare


Intră acum și în grupul de

O vitrină frigorifică aparţinând unui restaurant ce îşi derulează activitatea pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava, a fost furată marţi, ziua în amiaza mare.

Potrivit IPJ Suceava, vitrina era depozitată în spatele unităţii de alimentaţie public,ă iar dispariţia acesteia a fost descoperită chiar de administratorul societăţii, în vârstă de 47 de ani, care a alertat Poliţia.



„În urma investigaţiilor efectuate în zona comiterii faptei, a fost găsită abandonată în apropierea restaurantului o căruţă cu cal maro, în care era depozitată vitrina frigorifică sustrasă, iar ulterior au fost identificaţi suspecţii de comiterea furtului ca fiind o femeie de 31 de ani şi concubinul acesteia de 30 de ani, ambii din comuna Şcheia”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Vitrina frigorifică a fost recuperată şi înapoiată restaurantului, iar suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, mai arată IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version