Primarul din Campulung Moldovenesc a oferit si in acest an, de 8 Martie, sute de flori doamnelor si domnisoarelor


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul zilei de 8 martie, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, a oferit, la fel ca în anii precedenţi, sute de flori doamnelor şi domnişoarelor din municipiu.

Primarul a oferit trandafiri doamnelor şi domnişoarelor de la Şcoala nr. 2 George Voievidca, Şcoala nr.3 Bogdan Vodă, Şcoala nr 4 Teodor Stefanelli, Colegiul Silvic Bucovina, Colegiul Naţional Dragoş Vodă, Grupul Industrial Nr. 1 Construcţii, în spitalele din municipiu, sau la Clubul copiilor.

Toate doamnele şi domnişoarele au primit pe lângă flori şi urări de sănătate şi împliniri, dar şi urarea „La mulţi ani!”.

„Fiecare primăvară trezeşte emoţii şi sentimente speciale pentru florile dragi din viaţa noastră. Ca în fiecare an, am avut bucuria să revăd şi să îmbrăţişez doamnele care sunt implicate în domeniul educaţiei, sănătăţii sau administraţiei, dar nu numai, iar tuturor femeilor din municipiu le doresc o primăvară senină, un an plin de realizări şi un sincer „La mulţi ani!”, a spus Şerban.


Intră acum și în grupul de